Alleen eten

Hoewel het onweerstaanbaar lijkt voor het oog en een streling voor het gehemelte, is alleen eten niet noodzakelijk een gelukkige ervaring. Alleen met eten lijken we ons slecht, opgeblazen en depressief te voelen.

In tegenstelling tot anderen, krijgen wij zelden voedsel aangeboden dat artistiek gerangschikt is in salades, fajitas, of Post-It Rijst. En als je zoiets zou doen, zou je er net zo goed iets van kunnen krijgen dat heet, “Eet me, itis.”

Alleen eten is zelden een probleem, behalve als je weinig zelfbeheersing hebt. Wat ons tot de vraag brengt: Is alleen eten oké?

U heeft zich misschien gerealiseerd dat er geen wet is die zegt dat u alleen gezond moet eten. Er zijn echter bepaalde maaltijden die iemand alleen thuis kan maken. Deze maaltijden zijn misschien niet de gezondste of meest voedzame, maar ze zijn ook niet handig. Soms zal een familielid moeten koken.

Dan zijn er nog de oude standbys voor het diner. Een van de oudste regels komt van Confucius, die zei: “Samen eten en drinken is altijd samen.” Klassiek voorbeeld? Confucius Flavors, dat door hem gepopulariseerd werd. Dit wordt beschouwd als een groot Confucius Dag gerecht. Tot op de dag van vandaag gebruiken we Confucius Flavors. Hij had wel een punt. Het is zeker beter samen dan apart te eten.

Maar Confucius had ook een zachtere kant, die op het moment van dit schrijven niet beschikbaar is, maar waarvan wij allen kunnen genieten. Dit is de zachtere Confucius, die zei: “De oude gewoonte om thee, pruimenwijn of bier bij de maaltijd te drinken, is niet erg bevorderlijk voor de geestelijke elegantie.” Voor deze zachte Confucius was de tafelschikking van het diner, die generaties lang de gewoonte was geweest in het Confuciaanse denken, een manier om te zeggen: “Span je maag niet te veel in.” En toen hij ervoor koos om thee te drinken bij zijn maaltijd, in plaats van water, verwees dat daarmee naar de vrouw die hij in zijn geboortestad aantrof. Confucius zei dat een voorname gast thee moest verkiezen boven water.

Welke methoden gebruikte Confucius precies om kwaliteiten als individu te beoordelen? Als je zijn gedachten las, kreeg je zeker een vanille muffin. Anders zou hij braken en bitter zweet opwekken. Dit werd gezegd om te beoordelen of de kandidaat ambitieus, middelmatig, of niet enthousiast was. Toen kandidaten werd gevraagd hun kwaliteiten te rangschikken, stond “toegewijd zijn aan anderen” blijkbaar bovenaan de lijst. En toen hen werd gevraagd hun grootste kracht te beschrijven, waren de antwoorden “eerlijk en rationeel” en “rigoureus” de beste. Je zou kunnen lachen, maar deze antwoorden zouden je kunnen verhinderen om de kandidaat te leren kennen. Voorzichtig.

Dus de volgende keer dat je iemand voor het eerst ontmoet, hoe zou je dan kunnen zeggen: “Tussen haakjes, ik geniet echt van de manier waarop hij of zij eet.” Beter nog, hoe zou je het niet kunnen? Dit is een van de allereerste dingen die iemand nodig heeft om een positieve eerste indruk te maken. Het maakt niet uit hoe lekker het eten is, een persoon kan niet anders dan meteen de sfeer opsnuiven. Net als een schoonheidspil nemen en eindigen met grote, zware make-up. Wel, je kan dagelijks een peer eten en je peer dromen laten uitkomen!

Anna immigratie verhaal tijd:

Volgens de legende vierden de oude Azteken en Maya’s het eten van gedroogde vruchten en noten tijdens Mardi Gras, de meivakantie in Mexico. Dit verhaal wordt verteld in een verhalenboek over priesterlijke broederschap, Het ritueel van Broederschap. Het hedendaagse equivalent zouden de NY Yankees-fans zijn die in uniform naar hun wedstrijden gaan, accessoires van het seizoen, en hartstochtelijk wroeten voor hun buren, redders van de stad, en hun favoriete teams. U kunt er zeker van zijn dat als u een New Yorker bent, u en uw vrienden deze dag vieren en jaarlijks een gedenkwaardig moment in uw leven markeren.

Twee opmerkelijke culturen, verschillende culturen, verschillende diëten, verschillende geschiedenis. Twee belangrijke culturen in de wereldgeschiedenis, de Maya’s en de Azteken, kenden beide geavanceerde landbouwtechnieken, verschillende klimaten, en het belang van tijdmanagement. WIST U DAT de Maya’s de “Matives” kenden, een soort maïs die rijpte in hun “Masa”, oftewel de dorpsoven? De Spaanse monniken kwamen tot de zintuigen van de Maya’s door middel van zoete aardappelen en maïs.

Toen de Maya’s naar Amerika kwamen, volgden zij hun eigen inheemse culinaire tradities. De Spanjaarden lichtten hen in over de principes van verkoopbaarheid en voeding. Maar als al het andere faalde, aten de Azteken wat ze konden en verbouwden wat ze konden. Tegenwoordig is rijst, een hoofdbestanddeel in afval, meestal de pancakelacharozoa.

Lees meer:

Gezond eten Tilburg 

Vegan eten Tilburg 

Lunch Tilburg 

Leave a Reply

Your email address will not be published.