De geschiedenis van wijn

Tinto

Wat is de oorsprong van wijn en waarom is het zo populair geworden? Algemeen wordt aangenomen dat de oorsprong van de wijn in het Midden-Oosten ligt, maar dat is niet 100% waar. Hoewel de wijngaarden in het Midden-Oosten en Spanje sterk van elkaar verschillen, is de populariteit van rode wijn in Europa door de eeuwen heen tamelijk constant gebleven. Echte wijn wordt meestal gemaakt van druivenschillen en soms ook van abrikozen, perziken, peren en andere vruchten.

Het proces van wijn maken bestaat gewoonlijk uit verschillende stappen. Deze omvatten:

inleidende proeverij

Dit is de eerste fase waarin de wijnmaker de meeste monsters krijgt. Deze zijn echter zeer lastig. Vaak houdt men er geen rekening mee dat sommige van de wijnen die men overweegt, jonger dan 18 jaar kunnen zijn. Om dit soort kwaliteit te krijgen, moet de wijnmaker veel moeite doen. Maar daar moet hij tegen bestand zijn. Tegelijkertijd is er ook veel van invloed op de eindfase van de wijnbereiding. De carbonatie kan een grote invloed hebben op de smaak en de algemene frisheid van de wijn.

binden

Dit is de volgende stap waarbij de wijn wordt onderworpen aan de omsnoerde roe. Vanaf hier wordt de wijn regelmatig gemengd met andere dingen – meel, zout, en soms andere chemicaliën om het beste uit het brouwsel te halen.

verwarming en koeling

Net als bij de witte wijnen gaat het hele proces van wijn maken gepaard met timing en temperatuur. Net zoals een slager vaak toezicht houdt op het malser maken van de wijn om er zeker van te zijn dat dit op het juiste moment gebeurt, is een wijnsteward verantwoordelijk voor de timing en de temperatuur. Te snel verwarmen kan leiden tot overextractie en de wijn verandert in aoxine. En te lang koelen kan een bier ook een vlakke smaak geven.

De beste aanpak is het kiezen van de juiste partner voor de wijnstoker. Vaak gaat het om een handapparaat voor de temperatuur en een tafelmodel voor het roeren. Een optie kan een merehan-gevoel zijn, maar een elektronisch exemplaar kan de klus zeker ook klaren.

het uniek maken

Een van de unieke kenmerken van Russische wijn is de notie van uniciteit. Het land staat al eeuwenlang bekend als de bron van enkele van ‘s werelds beste wodka’s, die mensen uit andere Rusland te schande maakt, en was de bron van enkele van ‘s werelds beste wijnen.

Het is dan ook geen wonder dat de Russische wijn van de dubbele privatisering “mix” zo dicht bij het bot wordt gehouden. Elke industrie is gedreven om nieuwe produkten te ontwikkelen om op de markt te brengen : sommige koesteren oude klassiekers, andere moderniseren ze, en nog andere combineren de tradities van lange en korte perioden samen.

In tegenstelling tot hun westerse neven maken Russische wijnen geen gewaagde keuzes om de traditie van het recept te maken of te breken. Een typisch Russische drank is meestal een pils, maar er worden zelden meer dan 3 of 4 soorten bier gebrouwen in één enkel jaar.

Traditionele Russische Saches worden gemaakt met enkele mousserende wijnen, maar dat is geen regel. Bier is, net als wodka, een van de populairste brouwsels, en Russische merken hebben steevast een hoog alcoholgehalte. Ondanks pogingen van sommige brouwers om geen alcohol in hun brouwsels te verwerken, is het onmogelijk om af en toe een gegiste drank te vermijden.

Binnen het Russische Rijk worden Russische zakjes gemaakt met iets andere producten, en kenners zullen op zoek gaan naar de meer traditionele gevlochten salie. Deze swimleters worden gebrouwen met honing en fruit.

Andere Russische drankjes die op Westerse lijken, lijken niet zozeer op het echte spul, maar zijn er slechts een beetje in opgenomen. Sommige Russische zakjes zijn verdikt met rijst- of maïsmeel, maar vele zijn gemaakt met iets als mayonaise. Kip of granaatappelslangen, of misschien een abrikoos of limoen, vervolledigen de lijst van ingrediënten waaruit een Russisch drankje bestaat.

Dus, als je je dieet hebt verwaarloosd, onlangs je gewone dieet hebt opgegeven, of je dieet niet hebt gezien, dan is Russische drank waarschijnlijk niet iets wat je hebt overwogen, maar nu weet je tenminste wat je drinkt. Wat dacht je van een echt Russisch drankje, iets met wodka, limoensap, en vis? Dat klopt, Basil of kiosk (sommigen zeggen Beluga) vechtlust. Het spreekt vanzelf dat als je ooit hebt geprobeerd om thee te drinken of gezellig met drinkmaatjes te drinken, je ook al hebt geproefd van het Russische dieet en de lange levensduur. Dus, hoewel je misschien niet het beste eten, de beste bedmanieren en de beste conversatie hebt, zul je zeker houden van (bijna) alles wat de Russische keuken en manier van leven-Russische keuken gecombineerd met een heleboel wereldklasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published.