groothandel en Italië

 

vlees

Onze vlees groothandel is een van de grootste in de branche. Met een geschatte waarde van meer dan een half miljard dollar behandelt onze groothandelsafdeling bulkorders voor restaurants, cateraars en hotels, en verkoopt die dezelfde dag nog aan hen. Hierdoor verzenden wij duizenden kilo’s per dag naar hotels en restaurants, die altijd blij zijn een certificaat te ontvangen waarop staat dat uw vlees in onze faciliteiten is verwerkt.

Ons bedrijf is ontstaan in Denemarken en verwerkte zowel vers als verwerkt vlees en zuivelproducten. Toen de Denen in de jaren 1950 minder gelovig werden, werd de verwerking van vlees een grote zorg voor het Deense volk. Er werd meer en meer de nadruk gelegd op het binnenkrijgen van vorstelijke eiwitten, en het belang van vis in het dieet van de Denen werd erkend.

In die tijd opende de heer Peter Odense, een persoon die meer dan honderd jaar geleden uit Denemarken was geëmigreerd, een verpakkingsfabriek in Denemarken, en daar begon de grote Deense aandacht voor de kwaliteit en de produktie van levensmiddelen. De heer Odense begon als verkoper van bestrijdingsmiddelen en opende uiteindelijk een vleesverpakkings- en -verwerkingsbedrijf in Kopenhagen.

Tegen 1960 besteedde de regering bijzondere aandacht aan de associatie van de Denen met voedsel, vandaar de introductie van malse Deense jongeren en ouderen in het land. Er werd speciaal vervoer geregeld. De nieuwe burgers brachten hun cultuur met zich mee, en de Denen werkten hard om de nieuwste elementen van de Deense keuken in hun eigen keuken op te nemen.

Tegen de jaren 1980 had het Deense volk het concept van Deens eten in een of andere vorm geabsorbeerd. De hedendaagse Deense restaurants omvatten, maar zijn niet beperkt tot, Nyhavn, Draught, en Smorgasbord keuken en lunchvoorziening. Door het netwerk van aanvullende restaurants hebben de Denen de kwaliteit van hun keuken kunnen verbeteren. Bakplaten voor lefse en krumkake en zandbakkelblikken behoren nu tot de standaarduitrusting van de meeste keukens. Druivenkratten en krumkake-mengers zijn in gebruik genomen om zout te leveren voor allerlei soorten kruiden. De traditionele Deense keuken heeft zijn centrale plaats niet verloren.

systematisch, door middel van catalogi, boeken en reclame, het belang van de Deense keuken op een rijtje gezet. Naast plaatsing op het register van Geleerden en Academici, wordt de Deense kookgeschiedenis op alle scholen vanaf de beginnersniveaus onderwezen. Zorg ervoor dat je Scholars of Academics cursus Deense kookgeschiedenis omvat, want het zal je een solide basis geven.

Als u de Deense keuken eenmaal onder de knie hebt, kunt u ingewikkelde recepten uitproberen met verrassende smaken en aroma’s. Maar als je een beetje tijd hebt, zul je in een week meer kunnen uitbuiken en leren dan je in maanden zou kunnen. U zult in staat zijn om vlees, vis, gevogelte en eieren te snijden, en werken aan andere kerningrediënten zoals brood, pannenkoeken en wafels. U hoeft Griekenland of Italië niet te kennen om van Deens eten te genieten, maar u zult een paar nieuwe recepten aan uw lijst van favoriete recepten hebben toegevoegd.

Hoewel iedereen van een goede traditionele pizza houdt, is er geen betere manier om de Deense keuken te begrijpen dan hun wereldberoemde Deense rode en witte bonenkwark te proberen. De Denen hebben hun eigen geheime recept voor het maken ervan. Zij nemen het blanke deeg van de steunpilaar van het Griekse ras en maken er het beste van. Het resultaat is licht en luchtig met luchtige zakken. Het geheim zit hem in de verhouding tussen bloem en water. Een beetje van beide en een beetje meer van de andere ingrediënten dan gewoon deeg. Zoals met de meeste kwark, is het het lekkerst wanneer het meteen wordt opgediend.

Zoals de meeste kwark, is Deense rode het lekkerst wanneer hij gekoeld wordt geserveerd. Het is handig om het meteen op te eten. In de rest van de wereld wordt hij echter op kamertemperatuur geserveerd en gegeten. In Denemarken wordt hij traditioneel met honing gegeten.

De Denen hebben een gezegde: “Als je het graag sterk hebt, neem het dan sterk.” Nou, ze maken geen grapje. Denen zijn op tien manieren sterk, en daar zijn ze trots op. Proef Denemarken en je zult het zien.

Leave a Reply

Your email address will not be published.