Hoe geld besparen en gezond eten

kant en klare maaltijden

 

De beste manier om geld te besparen en gezond te eten is in het seizoen te eten en de maaltijden zelf te bereiden. Makkelijker gezegd dan gedaan, maar gezonder dan fast food. In de meeste supermarkten liggen verpakte en bewerkte voedingsmiddelen in de schappen. Controleer altijd de datum op de verpakking. Voedingsmiddelen kunnen binnen een week zijn ingeblikt en ingevroren.

o Elke maaltijd moet wat groenten bevatten.

o Voor wie op een budget leeft, koop seizoensgebonden. Op die manier betaalt u minder voor dezelfde hoeveelheid maaltijd.

o Ga voor het meest verse en lekkerste voedsel dat je kunt vinden.

o Vermijd het kopen van kant-en-klare maaltijden zoals pasta’s, kant-en-klaar vlees, diepvriesvlees en hotdogs die duur zijn omdat ze handig zijn.

o Vermijd de uitverkoop- koop geen voedsel dat de winkel wil dat je koopt. Deze kunnen gezond zijn, maar ze zijn ook populair.

o Leer koken. Hoe eerder je leert koken, hoe meer keuze je hebt als het gaat om je diner keuzes.

Profiteer van coupons, restaurantaanbiedingen en groothandelsaanbiedingen.

o Snijd uw boodschappenrekening.

o Plan uw maaltijden. Voeg gerechten toe die goed invriezen of die u snel kunt maken.

o Maak een boodschappenlijstje. Het is handig als je een pen bij de hand houdt als je iets niet meer kunt kopen.

Verzamel kortingsbonnen. Haast je tijdens het winkelen. Laat je opwinding je beoordelingsvermogen niet aantasten.

o Koop geen ongezond voedsel. Kies voor opties die gezond zijn.

o Avontuurlijke restaurants, etnische gerechten en vers voedsel kopen is een slecht idee, omdat de meeste daarvan kunstmatige ingrediënten gebruiken.

o Maak een omweg om te eten in designrestaurants die het publiek proberen te vangen. Deze restaurants zijn niet goedkoop, maar ze zijn meestal de moeite waard.

o apataki restaurant, als je er een kunt vinden. Het is eigenzinnig, en interessant. Je zou het eens moeten proberen.

o Eet in vrijetijdskleding. Het dragen van een pantalon en vrijetijdskleding maakt het makkelijker om kleinere porties te eten. Je zult lichter willen eten, meestal.

Kom vroeg. Vertrek vroeg. Eet thuis. Blijf kalm en blijf gehydrateerd.

o stress. Je bent vooral gestrest omdat je baan en studie veeleisend zijn. Houd jezelf positief, en je zult meer energie hebben.

o Goed humeur voedsel. Eet goed, zodat je een goed humeur hebt.

o Je kunt overal eten. Ga vroeg naar bed, blijf langer in bed, en je zult minder eten. Eet een niet-vette maaltijd voordat je naar de ansjovis grijpt. Eet dan een vetvrije maaltijd voordat je naar de garnalen grijpt.

o Mensen kunnen overal overheen eten. Zelfs als je niet van Chinees eten houdt, of van Frans eten, het staat toch op het menu. Zoek een favoriete plek voor Chinees eten.

o Je kunt overal besparingen vinden. Een dollar ontbijt kan tot $5 besparen. Lunch kan tot $10 besparen.

o Je kunt het gezond maken. Eet rijst in plaats van pasta, en gebakken in plaats van gefrituurd.

o Maak een boterham op brood.

o Leg een kleine Manhattan bagel of bagelsandwich op een papieren handdoek.

Snijd je boterham in tweeën.

Gebruik een mooi mes.

o Als je je maag gebruikt, hou dan een zakdoekje in je hand.

o Je moet de spijsvertering helpen.

o Drink ‘s morgens geen koffie of thee.

o Eet nooit een boterham met tomatenpuree, pastasaus genoemd, op de dag van een operatie, want dat kan de kans op bloedingen vergroten.

o Was uw handen voor en na het eten.

o Maak uzelf vertrouwd met moeilijke termen en voorwaarden, zoals moeilijke naam wanneer veel ingrediënten gelijk zijn, en “143 inches”, en andere voedseltermen.

o Als je een bepaalde inhoud uit een recept wilt verwijderen, doe dat dan bij de oorspronkelijke ingrediënten, en niet in de huidige vorm van de ingrediënten.

o Als u de flessen of blikjes niet in de winkel kunt vinden, kunt u ze beter kopen wanneer u ze nodig hebt. Of, herbruikbare containers zullen u helpen besparen.

o Neem slechts zoveel melk als nodig is voor elk recept. En, begin altijd met een vol glas melk voordat je aan een recept begint. Melk is zeer belangrijk voor uw energieniveau.

Leave a Reply

Your email address will not be published.