Hoe kies je de juiste partij voor je feest?

Frietkraam Venlo

Eten is een cruciaal element van elk feest en De Frietzhou speelt goed in op zowel de verwachtingen als de behoeften van de veeleisende feestplanner met een frietkraam. Evenementen kunnen worden gehouden waar het u uitkomt: de locatie is volledig uitgerust met alle faciliteiten om een feest met eten en drinken te organiseren. De keuken past bij een ongedwongen feest met Aziatische invloeden, terwijl de muziek past bij een wat formeler gezelschap. Het compromis is altijd perfect: azza in het midden van het Venetian Hotel, of het House of Blues (rondleiding door het huis) met live muziek en flipperkast.

Thee en koffie, zowel huis- als gebrouwen, maken een groot deel uit van het comfortvoedsel van de stadsklant. In een vorig leven was het misschien vanzelfsprekend dat er de hele dag thee beschikbaar was. Maar als er een tekort aan thee was, werden er eenvoudige kopjes zwarte thee met een enkele schenktuit geserveerd, ongeacht het uur van de dag. Nu is het natuurlijk helemaal niet meer nodig om zo’n thee-en-koffie-combi te hebben! Thee, koffie en gebak zijn zo veel mogelijk beschikbaar, en de barmannen behandelen de drankjes van elke klant, geïndividualiseerd naar hun smaak, en raken ze zelfs aan. Wat kan er nog perfecter zijn?

Waar ga je heen met je feestje? Is het een picknick binnenshuis? Zal het buiten zijn? Heeft het een thema? Wel, dat is het belangrijkste. Het thema van uw feest is een beetje de stemming van het seizoen: wordt het rustiek, feestelijk, of industrieel?

Om u een idee te geven van hoeveel geld u kunt besparen, bedenk dan dit: vier uur bij een sit-down diner kost u slecht in Cheerios. U betaalt voor dat gemak, naast de kwaliteit van het eten, de wijn, de koffie, en de tequila!

In plaats van de gastvrouw te zijn, zou je de kok kunnen zijn. En in plaats van spaghetti met gehaktballen, kun je een vegetarische roerbakschotel maken; of je kunt (vegetarische) taco’s met carne asada eten, of een traditionele chilidito burrito. Echt, de mogelijkheden zijn eindeloos! Andere vleessoorten en kazen hoeven niet zoveel tijd te kosten om te bereiden: kebab, kip en haloumi salami kunnen in enkele minuten op de grill worden bereid.

U zult merken dat de meeste Griekse catering bedrijven, of degenen die Griekse kooklessen te huur, kan krijgen door met ongeveer twintig tot dertig dollar per persoon, dat is een goedkope prijs voor lekker eten. Als je verder wilt gaan, en je hebt de tijd en de ruimte ervoor, dan kun je toewerken naar iets meer betrokken, zoals een traditioneel Grieks diner, of gewoon een snack om het feest op gang te krijgen.

Als je aan het beslissen bent over het eten, vergeet dan je drankjes niet, en denk eraan om navullingen te krijgen! Elk feest zou drankjes moeten hebben, en elke persoon zou een drankje moeten hebben om het gesprek gaande te houden. Je wilt niet staan wachten tot iemand je komt bijvullen, en je moet mensen echt aanmoedigen om te blijven drinken.

Natuurlijk wilt u niet dat uw feest een eenmalig diner wordt. Een beetje planning van uw kant kan zorgen voor een zeer plezierige en gedenkwaardige buffet partij evenement. Vergeet niet om het voedsel item ideeën eenvoudig, gemakkelijk te bereiden, en het allerbelangrijkste tijd efficiënt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.