Hoe krijg je een goede dosis cafeïne

Koffie groothandel

Voor de meesten van ons is onze eerste ervaring met koffie de zwarte kleur van koffiedranken, of ze nu warm of koud worden gezet, met of zonder melk. De kleur mag echter geen afknapper zijn. Het cafeïnegehalte van koffie, een belangrijke factor die de smaak beïnvloedt, is minder dan een halve theelepel en is verkrijgbaar bij een koffie groothandel. En wanneer u uw dagelijkse koffie zet, zal de cafeïne die u in het brouwsel stopt niet lang een geheim blijven. Het is iets dat de meeste volwassenen als vanzelfsprekend beschouwen – maar koffiedrinkers niet.

Koffie is een van de gezondste dranken die je ooit kunt drinken. Het heeft een kleine hoeveelheid cafeïne voor een relatief mild effect. De antioxidanten in koffie worden polyfenolen genoemd. Eén kopje koffie heeft al genoeg antioxidanten om een week lang profijt van te hebben. Koffie kan kinderen ook helpen beter te slapen, zegt Kalinicoff. En het heeft “meer vitamine E dan spinazie of andere bladgroenten.”

Voor het geval u het zich afvraagt, hier volgt een kort cafeïnefeitje: De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor een kind van 2 jaar is 100 mg cafeïne.

Bijblijven in de keuken

De cafeïne in koffie kan je sneller hongerig maken dan andere dranken, dus probeer te vermijden dat je iets drinkt terwijl je TV kijkt, op het internet surft of de krant leest. Het is ook een goede strategie om de ophoping van cafeïne in je systeem te verminderen door een kop hete thee of frisdrank te drinken voordat je naar het toilet gaat.

Wanker

Het is sterk aan te bevelen ‘s morgens vitaminen en mineralen met melk in te nemen om uw energieniveau gedurende de dag hoog te houden. En wat is er lekkerder dan een lekkere sinigang, met een verhouding tussen ei en komkommer?

Wat is de beste energiedrank? Is het het prestatiebrouwsel, of is het de verscheidenheid aan vitaminen en mineralen? Laten we eens wat dieper ingaan op de voedingsstoffen in enkele van de populairdere energiedrankjes.

Om meer energie te krijgen, is het aan te bevelen een prestatiebrouwsel te kiezen, zoals Red Bull, omdat dit het aminozuur Taurine bevat. Dit ingrediënt wordt beschouwd als een van de meest efficiënte en het stimuleert aahh – je weet dat je je vol voelt.

In tegenstelling tot het prestatiebrouwsel smaakt het gewone brouwsel frisser en is het goedkoper, waardoor pieken en dalen in je bloedsuiker tot een minimum worden beperkt. De kruiden, zouten en suikers in beide drankjes zijn handiger en kunnen precies worden afgemeten, waardoor je ze beter kunt innemen.

De gemakkelijkste manier om een goede dosis cafeïne binnen te krijgen is door je energiedrank te mengen met een groot glas melk. Voor het beste resultaat is het altijd het beste om eerst het cafeïne-gedeelte in te nemen. Daarom gebruiken veel mensen dieetdrank en energiedrankjes in combinatie met hun ochtendkoffie.

Hoewel energiedrankjes een energieboost geven, moeten ze met mate worden geconsumeerd. Met zo’n kleine hoeveelheid cafeïne (ongeveer 10 mg per portie van twee eetlepels), kan veelvuldig gebruik van energiedrankjes op den duur gezondheidsproblemen veroorzaken. De gezondheidsrisico’s van een dieetdrankje worden in de rest van het artikel in meer detail besproken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.