Tips voor het bestellen van wijn

Wijn proefpakket

Oké, ik geef het toe. Ik ben een wijn snob. Ik hou er absoluut van om goede wijn te drinken. Maar, ik heb een groot probleem met het bestellen van wijn in plaats van bier.

Hoe komt het dat je bier niet met wijn kunt drinken? Het is niet alsof bier niet zijn eigen geliefde eigenaar heeft in de buurt. Het is gewoon dat wanneer het aankomt op het bestellen van wijn, de server van uw favoriete steakhouse website gaat denken dat je een beetje een mietje bent voor het bestellen van wijn en ze gaan de alcohol dienovereenkomstig aan te passen.

Geloof me, het is niet de schuld van de server. In feite, is het meestal een mix van zowel de gastheer als de server schuld. Maar, wijndrinkers zouden niet moeten lijden onder dit soort verpesting. Hier zijn enkele manieren om de wijn die u wilt geserveerd met uw maaltijd te krijgen zonder te gaan in een grote depressie over de wijn gezogen uit je leven.

Ten eerste, probeer niet naar het restaurant te gaan op de laatste zitplaats. Dit is meestal het geval niet alleen bij chique restaurants maar ook bij Mexicaanse restaurants. Waarom? Omdat je dan waarschijnlijk degene bent die zelf bediend wordt en daardoor de grootste blootstelling aan het eten hebt. Als u degene wilt zijn die gaat, vraag dan uw tafelgenoten om het fort te bewaken (gewone vrienden zijn aanvaardbaar) terwijl u wacht op uw serveerder.

Een andere truc is om uw eigen verbruik in de gaten te houden. Laat uw totale rekening van de avond ervoor nooit meer dan $20 bedragen. Als u bijhoudt wat u hebt verbruikt, kunt u geld besparen en tevens de klap van ontdekking voorkomen.

De meest gebruikelijke manier om je consumptie te meten is aan de hand van het aantal biertjes, glazen wijn, of andere dranken die je hebt gedronken. Vermenigvuldig dat met 20 en je zou moeten uitkomen op hoeveel geld je hebt uitgegeven.

Nu is het tijd om nog een Pro-tip uit te voeren. Als je op een feestje bijhoudt wie wat drinkt, kun je de drankjes vaak op een speciale plaats laten zetten, wat voor jou meestal ook een goede plek is om te zitten.

Dit is in geen enkele cultuur verplicht, maar het is altijd leuk als de gastheer weet wie de baas is. Niemand vindt het leuk om uitgedaagd te worden (vooral als die persoon het meestal verdient). Dus, maak je er geen zorgen over. Zolang je nog uitgaat en je mengt, zal het veel leuker zijn.

Maar als je het je niet kunt veroorloven om te huren, dan is het nog steeds mogelijk om thuis een cocktailparty te houden, zolang je maar niet overdrijft. Probeer slechts een paar eenvoudige ingrediënten te mengen. Neem bijvoorbeeld een klassiek wodka-citroendrankje en voeg er een scheutje limoen aan toe en zo’n beetje alles wat je maar kunt bedenken. Hoewel dit misschien niet de meest verfijnde look is voor je cocktailparty, zal het zeker de gemakkelijkste en meest efficiënte manier zijn om de drankjes te serveren.

Hou altijd bij hoeveel gasten er in totaal komen. Voeg een paar gasten meer toe dan het aantal alcoholische drankjes dat u zeker zult hebben en dat is altijd een veilige gok dat u een Grieks dinerfeest zult hebben. Myria is een zeer populaire keuze als het gaat om de catering van Griekse evenementen en wij bevelen het dan ook vaak aan.

Als u deze eenvoudige tips volgt, kunt u een spectaculair evenement organiseren, wat voor evenement het ook is.

Leave a Reply

Your email address will not be published.