Italiaans Keukentype

Italiaans restaurant Zeeland

Het eten van gemeenschappelijke gerechten is heel gewoon. U kunt rijst eten, amaretti, dat is een klein pastagerecht met een zeer sterke smaak. U kunt ook genieten van lamsbout, zoals de Italianen zeggen, met de plaatselijke tomatensaus en olijven. Maar de Italiaanse manier om nieuwe gerechten te bereiden is ze te ontwikkelen uit eenvoudiger ingrediënten. Dit is heel opwindend voor een Italiaan. Wanneer een Italiaan een gerecht krijgt aangeboden waarvan hij niet weet hoe het te bereiden, neemt hij het aanbod aan en creëert hij zijn eigen unieke recept.

De intensiteit van de verschillende smaken is zeer rijk in de Italiaanse keuken. Door het warme mediterrane klimaat is het Italiaanse eetseizoen ook erg snel. Italië inpakken met een seizoen zo lang als Kerstmis is gewoon geweldig. Als je de kans hebt om naar Italië te reizen, maak er dan ook een zeer aangename ervaring van. Er is gewoon iets speciaals aan deze prachtige bestemming.

De wijnen zijn ook een integraal onderdeel van het Italiaanse eten. De meeste Italianen zijn opgegroeid op een wijnboerderij, en het is een familietraditie om dit soort wijn te drinken. Terwijl rode wijnen over het algemeen aan het begin van de maaltijd worden geserveerd, worden witte wijnen uitgesteld. Natuurlijk zijn er ook zoete wijnen, maar die zijn niet meer zo populair als vroeger.

Vóór het hoofdgerecht eten de Italianen traditioneel een kleine portie lokale kaas. Dit kan roomkaas zijn, of anders een zachte kaas. De maaltijd wordt vaak geserveerd met een glas wijn, en soms met nog een paar kleine glaasjes. Omdat de maaltijd meestal in gangen wordt geserveerd, is het gebruikelijk om gedurende de maaltijd vele kleine schaaltjes te nuttigen. Er zijn geen nagerechten in de Italiaanse keuken. Vergeet tot slot niet te stoppen bij een proeverstafel. Op die manier kunt u meer smaken proeven, zonder dat u veel verschillende gerechten hoeft te eten.

De traditie van pasta komt uit Italië, en het is een nationaal gerecht. Er zijn in principe twee hoofdtypen pasta, spaghetti en linguini. Spaghetti is gemaakt van fijne noedels van harde tarwe, terwijl linguini kort en geribbeld zijn. Ze zijn praktisch identiek, afgezien van het feit dat Linguini geen kom hebben. Ze worden aangeboden in een schaal, en de hoeveelheid die je eet is dezelfde als de hoeveelheid noedels die je normaal zou eten.

Er zijn eigenlijk een paar geheimen aan de Italiaanse keuken. De eigenlijke ingrediënten zijn eenvoudig, maar de kookstijl is heel creatief. Als u een Italiaans restaurant binnenstapt, zult u de smaken misschien heel vertrouwd vinden, maar als u de kaas en het vlees niet kunt verdragen, vindt u de gerechten misschien te zwaar voor uw smaak. Zorg er dus voor dat u een goed glas wijn of bier bij uw Italiaanse diner drinkt. Vergeet ook niet dat de gangen tegelijkertijd worden gegeten, dus misschien wilt u aan het begin ook een glas wijn dr

Leave a Reply

Your email address will not be published.