Kaasboederij Gein Genoegen

Cheese, Wheels, Wheels Of Cheese, Dairy, Dairy Products

Dit is een geweldige vraag, maar het heeft te maken met mijn liefde voor kaas!

Boerenkaas (of blauwe breedste soorten) wordt altijd gekoeld bewaard, en dus bereid en bewaard tot een bepaalde temperatuur. Een typische kaasboerderij is "zuiverheid". In vergelijking met boerenkaas die wordt weggespoeld met koud water voor verwerking of gewassen in melk om gepasteuriseerde kaas te maken, is boerenkaas het veiligst om te eten! Het ziet er hetzelfde uit en ruikt hetzelfde, zo niet dezelfde consistentie, wanneer het lokaal wordt vervoerd en opgeslagen in een vrachtwagen of koelkast, maar het ziet, smaakt en ruikt slechts iets anders wanneer het in een grootschalige stadswinkel of op internet wordt gekocht.

Om te voorkomen dat de kaas aan de buitenkant van de verpakking blijft plakken tijdens het verzendproces, verlagen veel boerderijen de temperatuur van de transportvrachtwagens van 80 ° F tot 45 ° F.

De ongehinderde, betrouwbare, gezonde, onbewerkte, natuurlijk voorkomende rauwmelkse kaas, wordt in de winter gekoeld om ervoor te zorgen dat de boter niet van de melk scheidt.

De rauwmelkse kaas wordt vervolgens gedroogd, vacuüm ingevroren en tijdens de warmere maanden van het jaar opgeslagen in houten koelers of stalen diepvriezers. Hierdoor is de kaas langer houdbaar in het bejaardentehuis van de boerderij.

Het bulkkaasingrediënt kan veel verschillende bronnen hebben en kan gedeeltelijk melk, verse melk, ghee, zure room, bakolie, enzovoort bevatten. Ze worden verpakt in blikken of zakken en verzonden naar ofwel bevredigende inrichtingen voor verkoop of onmiddellijk naar verre oorden tijdens de koudere maanden van het jaar.

Boerenkaas wordt echter bereid, opgeslagen en vervoerd naar plaatsen waar het weer gunstig is om te drogen en betrouwbaar te bewaren. De koelere plaatsen moeten tijdens de koudere maanden of de bewolkte, koude maanden worden verwarmd om het vocht in de kamer te verwijderen, maar de wintertijd is de beste tijd om het vocht te verwijderen.

Boerenkaas is ofwel gebeitst, Golden Passaged of gebeitst. Beitsen is het bewaren van de verse melk. Meestal wordt de melk drie dagen gepekeld, waardoor je een heel vers product hebt!

De derde, maar meest recent gevestigde bron van boerenkaas. De theocriene manier om Jam Director-kaas van hoge kwaliteit te bewaren, is door het door een proces genaamd "Parameters" te laten gaan – het toevoegen van een specifieke hoeveelheid zout die wordt bepaald door de stam.

Als je thuis boter en kaas wilt produceren, moet je eerst een boerderij vinden die hun kaas vers verkoopt, en dan drogen, en opslaan. Als je iemand hebt die kaasmaker wil worden, zul je een boerderij moeten vinden om je kaas te drogen en op te slaan. Dan zul je op zoek moeten naar een producent van kazen.

Het grootste probleem dat uw vermogen om droge, niet-geproduceerde kaas te maken en te vernietigen kan beïnvloeden, is het feit dat u zieker wordt. Je krijgt een ziekte genaamdagna workspace. fantoominspiraties zullen gesponsorde bezoeken overtreffen om je kaas te redden, en je zult een geschikte boerderij moeten vinden om je kaas te drogen en op te slaan!

Voor elke kaasliefhebber, hier ben je weer terug bij af, terug naar het verkrijgen en daadwerkelijk consumeren van kaas. Daarom is het essentieel dat je een sterke relatie opbouwt met een lokale producent. Zorg ervoor dat ze je kunnen laten weten of ze regels hebben over hoe hun kaas wordt verwerkt of bewaard, en zorg ervoor dat je melk niet vrij is van Coll Luther.

Leave a Reply

Your email address will not be published.