Vegetarisch eten met Indiaas eten

Vegan bobons

Hoewel we kunnen zeggen dat Indiërs vegetariërs zijn, is het niet echt vegetarisch, omdat het zo gekookt wordt dat het een niet-vegetarisch gerecht wordt. Sommige mensen vragen zich dan ook af of je met Indiaas eten wel vegetarisch kunt eten. Strikt genomen kan vlees worden gegeten, maar dan moet het wel in kerrie zijn bereid. De gerechten moeten peulvruchten bevatten, evenals linzen en soja.

Het deel van peulvruchten kan worden gebruikt in curry’s en je krijgt een heel ander gevoel wanneer je Indiase curry’s eet. Het voelt alsof je puree eet omdat de kleur, smaak en textuur zo indrukwekkend is. Curry’s zijn geweldige september-oktober barbecues. Het is een geweldige manier om met vrienden en familie samen te komen en te genieten van een heerlijke maaltijd, een film te kijken en een glas of twee te heffen op de zelfgemaakte kruidigheid.

U kunt Indiaas eten online bestellen met wat specerijen en dipsausjes om erbij te eten. U kunt de dips en andere dingen om een curry of maaltijd compleet te maken op websites over de hele wereld kopen. Doe een snelle zoektocht en u zult een aantal sites zien die dit aanbieden voor cateringdoeleinden en andere dingen zoals hieronder zijn weergegeven:

U kunt het voedsel van deze curry’s proeven en eten zoals u wilt. Maar het eten van Indiase keukens is iets specialer. Je moet het feit waarderen dat het veel moeite kost om dit eten te maken. Er zijn momenten dat je een heel varken moet kopen om een gerecht te maken, of dat je vele lagen vulling moet maken om een braadpan te maken. Zelfs een heerlijke gele rijst moet worden gekookt en bereid met ingewikkelde patronen. En het varken moet worden gevild en vanaf nul worden bereid. Er zijn lagen gemarineerde rijst en pappadams en rijst bereid met augurken en chutneys en de lijst gaat maar door. Noem het maar op en je krijgt het. Nou, dan draait u om het concept van zelfgekookt Indiaas eten. Niets is zo lekker als uw eigen creatie met uw eigen specerijen en denkt u terug aan alle lekkernijen die u alleen maar door uw eigen hand had klaargemaakt.

Vergelijk de zachtheid van kipcurry en kulfi en u zult het woord “verrukkelijk” in uw mond krijgen. Probeer eens een Marwari-curry en u zult versteld staan van het verschil in kwaliteiten. Een goed voorbeeld is Kulfi, die in minder dan 30 minuten kan worden bereid. Vergelijk dit eens met Kip Tikka Masala die in 35-40 minuten klaar is. Nu ziet u dat het verschil immens is.

Indisch eten kan thuis worden gekookt, maar dit soort eten is zo divers dat iedereen ervan kan genieten. Probeer eens wat Indiaas eten en u zult begrijpen waarom gerechten als Gerookte Kip, Tandoori Kip, Margherita en andere namen beroemd zijn. Dus, voed uw passie vandaag nog en krijg uw leven weer normaal. Misschien krijgt u uw lichaam weer normaal, maar uw geest zal u zeker vertellen hoe u vroeger leefde.

Leave a Reply

Your email address will not be published.