Top 3 Redenen waarom mensen niet meer cafeïne hebben

Arabica koffie

Top drie redenen waarom mensen niet meer cafeïne hebben gekocht

reden #1: goedkope arabica koffie houdt mensen dik

of wat veel mensen noemen; wondermiddel voor het metabool syndroom. Veel levensmiddelenfabrikanten hebben dit ingezien en cafeïne toegevoegd aan hun toonaangevende merken om meer koffiedrinkers aan te moedigen de drank te blijven gebruiken.

Hoewel elk onderzoek naar de invloed van cafeïne op het vetgehalte geen uitsluitsel gaf, adviseerden wetenschappers dat een matige consumptie van de drank, op zijn minst, veilig is voor gezonde volwassen mensen.

Bij voortgezette consumptie van de drank werd echter gewezen op mogelijke bijdragende factoren zoals toxine in de nieren door overmatig cafeïnegebruik en calciumverlies. Ander onderzoek stelde ook vragen bij het effect van melk en chocolade op het cafeïnegehalte bij de mens.

Hoewel de meeste onderzoekers dachten dat de hoeveelheid cafeïne in chocolade en melk laag is, bleek uit een studie van Dr. Alessio Fassano (Universiteit van Maryland) uit 2001 dat de hoeveelheid cafeïne in melk de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor de meeste adolescenten kan overschrijden.

Bovendien hebben sommige onderzoekers melding gemaakt van een mogelijk verband tussen de inname van koffie en borstkanker.

“Deze studie suggereert dat melk en cafeïne in verband kunnen worden gebracht met borstkanker,” zei Lesleyann Kennard, een onderzoeker aan de Universiteit van Maryland’s Centrum voor Coeliakie Onderzoek.

Anderen zijn het daar echter niet mee eens. Zij zeggen dat verder onderzoek nodig is om de specifieke hoeveelheden van elk ingrediënt in elke drank te onderzoeken.

rozenkoffie

gratie van dosas

cafe

melk

kiniva

(kokosnoot)

alachia koffie

passeert

aleo

Automatische koffiemolens

zanain

Ten minste 30% (zeldzaam) van de Amerikanen drinkt regelmatig koffie.

De koffiespeciaalzaken zijn in de loop van de laatste 20 jaar geëvolueerd. De nieuwe koffieshops zijn vaak te vinden in stedelijke gebieden, hogescholen en in kleine steden. Het is gebruikelijk voor coffeeshops om hun koffie en thee in brunchstijl aan te bieden, wat betekent dat de koffie en thee wordt geserveerd na een korte voorbereidingsperiode. De duurdere koffiehuizen hebben een luxemarkt gecreëerd voor hun speciale koffie en sommige hebben zelfs de trend gezet voor espresso en andere op koffie gebaseerde dranken.

Naarmate de belangstelling en het bewustzijn van de Amerikanen voor gezondheid en lichamelijk welzijn is toegenomen, is ook hun belangstelling en bewustzijn voor de voordelen van het consumeren van een dieet dat rijk is aan natuurlijke voedingsmiddelen en gezonde oliën toegenomen. Kokosolie is een van de gezondste natuurlijke oliën, en heeft vele voordelen bij het koken.

In tegenstelling tot andere bak- en braadoliën wordt kokosolie niet te veel gebakken of aan andere voedingsmiddelen toegevoegd. Hoe minder de kokosnoot wordt bewerkt, hoe beter het voedsel en de gezondheidsvoordelen. Door het ontbreken van raffinageprocessen kunnen de vetzuren en de poriën in de kokosnoot aan de lucht worden blootgesteld. Zo zijn de gezondheidsvoordelen in elke pot terug te vinden. Een andere bonus is dat kokosolie langer houdbaar is dan andere spijsoliën. Er zijn veel gezondheidsvoordelen aan verbonden, en het aloude gezegde “wat je vandaag eet en drinkt, is wat je morgen leeft” is meer dan alleen maar een pakkende slogan.

Het vroegst geregistreerde gebruik van kokosolie om te koken vond ongeveer 4000 jaar geleden plaats in het nu dicht met kokosbladeren en -vruchten bedekte gebied. De Nieuwe Wereld was niet goed voorzien van voedsel en kokos werd gebruikt als wisselgewas om te zorgen voor een gelijkmatige verdeling van voedsel. Het gebruik van kokos als gewas was niet houdbaar zonder landbouw en veeteelt.

De ontwikkeling van de economieën in de moderne wereld begon ongeveer 200 jaar geleden. De dollar werd nog niet algemeen gebruikt en veel vruchten uit de Nieuwe Wereld waren niet vers. Ook de ingevoerde levensmiddelen waren niet vers en vaak niet gekoeld. Vandaag zien we de alledaagse groenten en fruit in onze kruidenierswinkels, want we hoeven niet terug te reizen naar de oudheid om deze informatie te weten te komen.

Het belangrijkste voordeel van het kennen van deze belangrijke stukjes informatie is dat we nu de nodige stappen kunnen ondernemen om onze gezondheid en vitaliteit te verbeteren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.